Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Riippumatot toimivat mainioina majoitteina niin kesämökin pihalla kuin kevyemmillä metsäretkilläkin, jolloin ei haittaa, vaikka maasto olisi hieman muhkuraista. Telttapaikkojen ainaisen etsimisen voi siis unohtaa, kun ripustaa riippumatot noin neljän metrin päässä toisistaan olevien puiden väliin. Riippumattoilu tuo uutta piristystä retkeilyyn ja varusteiden oma pikku tuunaaminen ei vaadi erikoistaitoja tai välineitä tehden hommasta mukavaa ajanvietettä.

XXL:stä löydät erilaisia riippumattoja ja niihin asiankuuluvia lisävarusteita kuten: Laavukankaita, hyttysverkkoja ja kiinnitysnaruja. Riippumatto toimii sellaisenaan päiväunille ja rentoutumiseen. Mikäli riippumatto tulee yön yli käyttöön, on suositeltavaa varustaa riippumatto sadesuojalla, makuupussilla, alustalla ja hyttysverkolla. Toinen vaihtoehto on ostaa valmis riippumattomajoite mikä sisältää kaikki edellä mainitut yhdessä kätevässä paketissa.

On tärkeää käyttää makuualustaa tai aluspeittoa riippumaton kanssa sillä pelkkä makuupussi ei eristä riippumaton alta, vaan tarvitset sinne jotain lisäeristettä. Riippumaton saa kiinnitettyä ihan normaalilla kestävällä narulla, mutta valmiilla kyösipaketilla pystytys on nopeaa ja helppoa.

Meiltä löydät laadukkaat riippumattovarusteet huippuvalmistajilta kuten Ticket to the Moon, Hennesy hammocks ja Sea to Summit.

Takaisin ylös