XXL logo
Kirjaudu sisään
  • 100toimitus yli 50€ tilauksiin*
  • 100päivän vaihto- ja palautusoikeus
  • Ilmainenpalautus ja vaihto
Steak Bar, Peppered, kuivattu liha - thumbnail - image 1
Steak Bar, Peppered, kuivattu liha - full image 1
Katso samankaltaiset tuotteet
  • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausOppaatTuotearvostelut

Jack Link`s
Steak Bar, Peppered, kuivattu liha

0,30

Steak Bar, Peppered, kuivattu liha ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle Steak Bar, Peppered, kuivattu liha. Seuraava tarkastuskerta on 2024-04-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
Steak Bar, Peppered, kuivattu liha ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle Steak Bar, Peppered, kuivattu liha. Seuraava tarkastuskerta on 2024-04-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

Tuotekuvaus

Jack Link’s Beef Jerky on valmistettu tarkkaan valitusta naudanlihasta ja maustettu Jack Link perheen perinteisellä maustesekoituksella. Liha on hitaasti kuivattu ja 100 grammaa kuivattua lihaa vastaa 260 grammaa ensiluokkaista tuorelihaa.

Beef Jerky antaa kylläisyyden tunteen olematta liian raskasta. Täydellinen retkiateria, jota voi napostella kävellessä.

Terveellisen, luonnollisen ja maukkaan laatulihan valmistukseen käytetään mureutettua naudan sisäfileetä.

Liha sisältää noin 3 % rasvaa sekä niukasti kaloreita, kolesterolia ja hiilihydraatteja. Sisältää runsaasti proteiinia.

Intiaanit keksisivät jerky-lihan. He leikkasivat biisoninlihaa suikaleiksi ja kuivattivat lihan auringossa tai savustivat sen nuotiolla. Tulos oli erittäin mureaa, ravinnerikasta ja kestävää ruokaa, jota voitiin hyödyntää retkieväänä pitkillä metsästysretkillä ja arjessa.

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.